Top 3 programma's week 16

Het beste van een week NPO 3 voor je op een rij. Op je luie zondag de beste programma's van de afgelopen week.

1. Danny zoekt drugsproblemen in Twenterand
Het drugsgebruik onder jongeren in het Overijsselse Twenterand is schrikbarend hoog. Volgens een recent onderzoek telt de gemeente (vijf dorpen/gehuchten bij elkaar) honderden jonge gebruikers van vooral ghb en speed. Danny Ghosen gaat in Danny Zoekt Problemen op zoek naar de verhalen van de vaak jonge gebruikers, hun ouders én de dealers.

2. Een explosieve Onder De Radar
In deze Onder De Radar nemen we een kijkje achter de schermen bij de Dienst Speciale Interventies van politie en leger. Jessica Villerius leert explosieven maken en ziet hoe deze bij nachtelijke acties worden gebruikt om binnen een paar seconden bij vuurwapengevaarlijke verdachten binnen te staan.

3. Op zoek naar Danaë in Indonesië
In de vierde aflevering van Break Free een portret van kunstenares Danaë Moons. Al haar werk is geïnspireerd op de oerkracht van de natuur. Om inspiratie op te doen, wil ze de agressie van de jungle ervaren. Op weg naar het oerbos van Kalimantan slaat haar boot om in een stroomversnelling, sindsdien ontbreekt van haar elk spoor. In een laatste poging Danaë terug te vinden, reist zus Medea terug in de voetsporen van haar zus.