Top 3 programma's week 15

Het beste van een week NPO 3 voor je op een rij. Op je luie zondag de beste programma's van de afgelopen week.

1. De positieve kijk op het leven van Leroy en Ivana in Je Zal Het Maar Hebben
Tim ontmoet Leroy. Zijn carrière als voetballer kwam abrupt ten einde toen hij tijdens een ongelukkige duik zijn nek brak. Vervolgens kreeg hij botkanker, waardoor zijn rechterbeen moest worden geamputeerd, en ook nog eens longkanker. De ras-optimist is echter niet te temmen, want Leroy richt zich nu op een sportieve carrière in de atletiek en is vastbesloten om de nieuwe blade runner te worden.
Ook gaat Tim op pad met Ivana. Ze heeft borderline: een persoonlijkheidsstoornis waardoor ze een laag zelfbeeld heeft, moeilijk met emoties kan omgaan en last heeft van stemmingswisselingen. Daarnaast heeft ze Asperger: een vorm van autisme waardoor ze moeite heeft met veranderingen en snel in paniek raakt. Toch timmert Ivana stevig aan de weg als journalist, schrijft ze recensies voor diverse jongerensites en is ze presentator van een radioprogramma.


2. Terroristische dreiging wordt aangepakt in Onder De Radar
Jessica Villerius rijdt mee met de Dienst Speciale Interventies van politie en leger die in actie komt bij terrorismedreiging en ander grof geweld. In deze eerste aflevering is ze aanwezig bij de arrestatie van twee mannen die claimen van IS te zijn en dreigen 'iets' te gaan opblazen langs de A2.


3. Ladyboys en drugsoorlogen in Spuiten En Slikken Op Reis
Tim Hofman ziet hoe het leven van ladyboys in Thailand eruitziet en hij brengt een bezoek aan de vaginadokter die operaties uitvoert alsof het een kiloknaller betreft. Linda Hakeboom reist naar de grens van de VS en Mexico, waar de sporen van de drugsoorlog voelbaar en zichtbaar zijn.