Top 3 programma's week 15

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken? Voor je luie zondag staan ze voor je op een rij om terug te kijken.

1. Sophie in de Mentale kreukels - Zit stress in ons DNA?
Zou een burn-out krijgen ook te maken kunnen hebben met of je er aanleg voor hebt? Sophie vraagt het de gebroeders Anker, twee van de allerbeste advocaten van ons land en een eeneiige tweeling. De een heeft al vier keer een burn-out gehad en de ander tuft onvermoeibaar door. Hoe kan dat toch?

2. Break Free - Kitty Allebes
Kitty vervult haar grote wens om het nieuwjaarsvuurwerk in Sydney (Australië) te zien. Ze laat zich niet kisten door haar suikerziekte en gaat op wereldreis. De gelukswens die ze na middernacht vanuit Sydney aan haar ouders stuurt, zal het laatste zijn wat ze van zich kan laten horen. Weer een indrukwekkend portret van een jong persoon die op een verre reis komt te overlijden.

BNN_101382762-container" data-video-player=true data-prid="BNN_101382762" data-auto-play=false>
BNN_101382762">

3. College Tour - Ed Sheeran
De grootste ster op aarde zit bij Twan Huys. Allereerst lijkt hij niet helemaal door te hebben aan wat voor programma hij meedoet. De studenten zijn oprecht geïnteresseerd en vragen hem het hemd van het lijf. Ed heeft het hierna snel heel erg naar zijn zin en blijft veel langer zitten dan volgens zijn manager de bedoeling is. Hij is open over zijn muziek, zijn jeugd en hoe hij het tegen het leven aankijkt. Echt een aanrader om te zien, ook als je geen #fanboy of #fangirl bent.

VPWON_1267705-container" data-video-player=true data-prid="VPWON_1267705" data-auto-play=false>
VPWON_1267705">