Top 3 programma's week 14

Het beste van een week NPO 3 voor je op een rij. Op je luie zondag de beste programma's van de afgelopen week.

1. Wederom twee mooie portretten in Je Zal Het Maar Hebben
 Tim ontmoet Daisy. Ze is geboren met achondroplasie, oftewel dwerggroei, en is slechts 1.40 meter lang. Als gevolg van haar aandoening heeft Daisy een moeilijke tijd achter de rug. Maar door de liefde voor haar Duitse hond en haar vriend van twee meter heeft ze haar zelfvertrouwen weer teruggewonnen. Ook gaat Tim op pad met Vijanyendra. Tijdens een massale vechtpartij kreeg hij een schroevendraaier in zijn hoofd en liep hij hersenletsel op. Maar VJ laat zich niet kisten en vecht elke dag voor zijn zelfstandigheid.

2. Break Free: nooit meer teruggekeerd uit Panama
Lisanne Froon wilde in Midden-Amerika samen met vriendin Kris vrijwilligerswerk doen voor kinderen, maar keerde nooit meer terug uit de Panamese jungle. Haar broer Martijn volgt haar laatste voetsporen en brengt een indrukwekkend eerbetoon.


3. Het meest veelzijdige stukje Keuringsdienst van Waarde
Met een kip kan je veel kanten op. Een veelzijdig stukje vlees, noemen ze dat. Er is hele kip en halve kip. Kippenpoot, kippenvleugels of kippendij. Allemaal stukken kip met heldere plaatsaanduiding. De Keuringsdienst onderzoekt de wondere wereld van de kip en schrikt zich een hoentje.