Top 3 programma's week 1

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken? Voor de luie zondag staan ze voor je op een rij om terug te kijken.

De eerste week van het jaar, verse programma's en nieuwe seizoenen. Een tweeling in Vier handen op één buik, de nieuwe serie Riphagen en de auto's rijden weer in De gevaarlijkste wegen van de wereld. 

1. Vier handen op één buik: Zeg maar nee, dan krijg je er twee
Je woont nog bij je ouders, bent 20 jaar en raakt zwanger. Natuurlijk gezellig om samen met je vriend, moeder en vijf broertjes en zusjes een baby op te voeden, maar je staat raar te kijken als je zwanger blijkt te zijn van een tweeling. Waar laat je die twee baby's?

2. De gevaarlijkste wegen van de wereld: Rick & Glenn
Het bizarre levensverhaal van Glenn Helder, links rijden en regenwoud. De ingredienten van de eerste aflevering van een nieuw seizoen De gevaarlijkste wegen van de wereld. Stap in en rijd mee door de binnenlanden van Suriname van Paramaribo naar Apoera . 

3. Riphagen: de jacht op Dries
In drie delen zie je de bioscoopfilm Riphagen op NPO 3. De serie gaat over de Dries Riphagen die tijdens de Tweede Wereldoorlog beloofde Joodse onderduikers in ruil voor kostbare bezittingen te helpen. In werkelijkheid leverde hij ze uit en nam bezit van hun spullen waardoor hij rijk werd. 


Bekijk ook de meest bekeken programma's van vorige week