Top 3 | Opblaaskutten, dragshows en onderdrukte gevoelens

Lekker met Merol

Na een succesvolle carrière als actrice besluit Merel Baldé (28) het roer volledig om te gooien en voor haar werkelijke liefde te gaan: zingen en componeren. Matthijs van Camerijk en Daan Börger volgen haar in de maanden voor haar optreden in de grote zaal van Paradiso en bieden een uniek kijkje in de creatieve geest van Merol. Iets met piemelpetten, opblaaskutten en een grote schelp.

De diva in mij

In deze serie werken dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Miss Envy Peru aan het zelfvertrouwen van gewone vrouwen die niet goed in hun vel zitten. Zo is Chary een aantal kilo aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Er wordt zowel aan het innerlijk als aan het uiterlijk gewerkt, met als ultiem resultaat een spetterende lip-sync performance in drag! 

OMG

Vera Verzijl volgt homoseksuele christenen die van mening zijn dat hun geaardheid tegen Gods wil is. Ze kiezen ervoor om hun gevoelens te onderdrukken en een stukje van zichzelf aan de kant te zetten. Vera praat met Keesjan, die homoseksuele gevoelens heeft, maar intussen getrouwd is met Jacoline en drie kinderen heeft. Linda valt op vrouwen, maar maakte toch de keuze voor een christelijk huwelijk met Bert. Seks doet ze voor haar man, maar zelf voelt ze er niets bij. En Geert-Jan deed vroeger alles wat God verboden heeft en zat volop in de gayscene. Tegenwoordig wijdt hij zijn leven aan God en verzet hij zich tegen zijn verlangens naar een man.