Top 3 | Juf Helma met pensioen en debatteren over condooms!

Natte sneeuw toch dit weekend? Heb je mooi de tijd om deze toppers van de week in te halen!

1.) De Luizenmoeder - Lievelingsjuf 

Dat was het dan... Juf Helma gaat met pensioen. En dus wordt er een groot feest georganiseerd. Nancy en Hannah organiseren de boel, maar worden het uiteraard niet eens. Verder houden de ouders zich vooral bezig met de Cito-resultaten en is Anton een beetje verdrietig. Hij vraagt zich af, nu Ank ook weg gaat, hoe het nou verder moet de Klimop? 

2.) Dream School - Voorbij de horizon 

De leerlingen bereiden deze week samen met Floortje Dessing hun eigen reis naar het einde van de wereld voor. Lodewijk Asscher ontdekt een paar debattalenten als er wordt gedebatteerd over onder andere condooms en ook in de les van Duncan Stutterheim gaan de voorbereidingen voor het feest soepel. Maar als de leerlingen door majoor Marco kroon over een stormbaan worden gejaagd, slaat de sfeer om...

3.) Break Free 

De hardwerkende flierefluiter Laurens van der Graaff is een allemansvriend en heeft een grote passie voor toneel. Hij is een geboren showman, die thuishoort op het podium. Samen met zijn geliefde Karlijn was hij op weg naar Indonesië voor een onvergetelijke reis. Ze zijn helaas nooit aangekomen op bestemming... Vijf jaar na de crash maken zijn twee beste vrienden Wim en Young-Kon alsnog de reis die Laurens niet heeft kunnen maken.