Top 3 | Je Zal Het Maar Hebben is terug en lukt het normale mensen een misdaad te plegen?

Nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe programma's! Check de 3 pareltjes van deze week.

1.) Je Zal Het Maar Hebben - Esmee en Kees

Je Zal Het Maar Hebben is terug met een nieuwe presentator Jurre! We trappen af met toppers Kees en Esmee. De 22-jarige Kees heeft geen knieën, geen ellebogen en geen handen, maar hij weet zich prima te redden. Esmee heeft Arterio Veneuze Malformatie (AVM). Door deze ziekte is haar gezicht vervormd en extreem gevoelig voor bloedingen. Haar moeder moet altijd op 5 minuten afstand van haar zijn, mocht het fout gaan. Esmee heeft voor ons een belangrijke boodschap: Ik ben ook gewoon een 14-jarig meisje, behandel mij ook zo!

2.) De buit

Tien normale burgers plegen de overval van hun leven en maken 80.000 euro buit. Wie lukt het om twee weken lang het hoofd koel te houden?

3.) Nachtdieren

In Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst op zoek naar het mysterie van de nacht. Wie zijn er nog wakker; welke mensen kúnnen niet slapen en welke mensen wíllen niet slapen? In de eerste aflevering ontmoet Ryanne, Tex. Hij is afgestudeerd en een Fortnite verslaafde. Kan hij het een beetje? Verder spreekt Ryanne de harde werkers die ervoor zorgen dat de tram elke dag weer op tijd rijd in Rotterdam. Ryanne is de beroertste niet om voor deze toppers een loempia te halen!