Top 3 | Ramadammadoendan en heftige confrontaties in Dream School

Deze heftige, confronterende, maar ook hilarische toppers moet je gezien hebben! Dus check ze snel en zorg dat je geen FOMO krijgt...

1.) De luizenmoeder - Harakiri 

De Klimop viert deze week een Ramadanfeestje, want Anton moet zijn belofte natuurlijk wel nakomen aan de ouders van Ahmed. Hij heeft zich alleen niet helemaal goed ingelezen, blijkt als hij de harira proeft... Verder roddelen de schoolpleinouders er lustig op los en neemt Hannah het op voor Volkert. 

2.) Dream School - Belemmerende overtuigingen

Ronilla Snellen neemt de leerlingen deze week mee op excursie, al sluit niet iedereen zich daar bij aan. Ook in de les van Duncan Stutterheim zijn sommige leerlingen liever lui dan moe en heftige confrontaties vinden plaats in de les van Olcay Gulsen. Toch zorgt Lucia er in haar les voor dat een aantal leerlingen tot inzichten komen die ze niet eerder zagen. 

3.) Break Free 

Darryl stapte samen met zijn ouders en zusje op 17 juli 2014 aan boord van de boeing MH17 om zijn familie op de Filipijnen te bezoeken. Daar zijn ze helaas nooit aangekomen. Zijn lievelingstante, die praktisch bij het gezin in woonde, gaat samen met haar vriend de reis maken die het gezin niet af heeft kunnen maken.