Top 3 | Haat op bikinifoto's, 'kapotte' seks en spionageopdrachten

Sit back and relax! We hebben 3 vette programma's van de afgelopen week even voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

1. Mooier wordt het niet

Wat voor invloed heeft schoonheid op ons zelfbeeld? Anna Nooshin besluit om voor haarzelf te testen wat voor invloed haar uiterlijk heeft op haar zelfbeeld. We ontkomen er niet aan dat je beoordeelt wordt op je uiterlijk, en dat heeft invloed op je zelfbeeld. Anna spreekt verschillende mensen die verstand hebben van alles wat met je zelfbeeld te maken heeft. Anna spreekt met Chantal Janzen over haar zelfbeeld. Hoe kan het eigenlijk dat Anna veel meer haat krijgt op een bikinifoto dan Chantal?

2. Mijn seks is stuk

In deze 3LAB documentaire onderzoekt Lize Korpershoek (34) waarom haar zin in seks binnen haar relaties altijd verdwijnt na de eerste verliefdheid. Is liefde houdbaar zonder seks? En waarom vinden we seks zo belangrijk? Via een persoonlijke, open en eerlijke zoektocht onderzoekt Lize wat de oorsprong van haar probleem is, of het überhaupt een probleem is en of haar seks weer 'heel' te maken is.

3. I Spy

Nieuw programma voor je! In I Spy zie je vijftien mannen en vrouwen die een opleiding volgen tot spion. En dat begint hard! Opdracht niet goed doen betekent stoppen met de opleiding. De deelnemers krijgen een alias wat ze vanaf nu moeten gebruiken, en ze worden daar gelijk op getest. Kunnen alle deelnemers geloofwaardig overkomen met hun nieuwe identiteit? Werken de deelnemers goed samen in teams bij een spionageopdracht? Wie kan de leiding pakken en wie raakt volledig in de stress? Een spion wordt niet geboren, een spion wordt gemaakt.