Top 3 | Fuck plastic, uitgetrokken baarmoeder en pisnicht

Nee, we schelden je niet uit. Chill. We geven je gewoon 3 programma’s van de afgelopen week die je niet gemist kan hebben!

1. Make Holland Great Again

Sahil en zijn team zijn deze week op een missie om mensen minder op hun telefoon te laten kijken en écht in contact te komen met elkaar. Niet liegen, we kijken allemaal hartstikke veel op onze telefoon. Ook is het team bezig om één miljoen plastic flesjes uit de Noordzee te houden. Want fuck plastic. Zien hoe jij daaraan kan bijdragen?

2. De Psycho Show

In de Psycho Show wordt de psychologie van de mens onderzocht. Ja, ook die van jou. Geloof me maar. In deze aflevering wordt Filemon geconfronteerd met zijn angst: de trouwe viervoeters. Filemon hoopt dat het negeren van de honden zijn angsten wegneemt. Spoiler alert: dat doet het niet. Leonie ter Braak is te gast en vertelt onder andere over haar uitgetrokken baarmoeder. Wacht, wat? Kijk maar gewoon even.

3. 3DOC: PISNICHT: THE MOVIE

Deze documentaire moet iedereen even zien. In het alledaagse leven heeft het woord ‘homo’ helaas nog een negatieve betekenis. Daar is het niet ‘homo’, maar ‘homooo’. Nicolaas Veul checkt in deze docu welke betekenis het woord ‘homo’ bij mensen heeft. Hoe tolerant is Nederland? De grens tussen humor en homofobie blijkt makkelijk overschreden.