Top 3 | Een worstenboeket, auditeren voor je droombaan en bellen met je idool!

Hopsa! Weekend! Da's lekker hé! Voordat je helemaal zen doet en de week vergeet, blik eerst nog ff snel met ons terug! Wat? Heb je geen tijd? Ah kom op, dan doen we het kort. Deze 3 toppers mag je écht niet gemist hebben!

the big audition

Wie wordt de nieuwe Ivo Niehe en wie laat er koppen rollen in de Amsterdam Dungeon? Kleine en grote talenten doen auditie voor hun droomjob en het is maar de vraag of dat bij iedereen even soepeltjes gaat... Spoiler alert: dat gaat het zeker niet.

celebrity call centre

Of je nou problemen hebt met je cavia, je onzeker bent over je lichaamsgeur of de band met je ouders wilt verbeteren, praten helpt. En als jij mocht kiezen met wie je je problemen bespreekt, dan zou jij ook voor Bram Krikke of Ryanne van Dorst kiezen. Niet liegen. Er zijn nog ontiegelijk veel andere BN'ers maar begin nou maar met deze 5 sterren! Doe dan!

tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren

Jawel, zoals de naam al doet vermoeden: Tim is terug! En hij zit dit keer niet in een tent, maar in een bungalow! Met sterren! Zoals altijd interviewt Tim zijn gasten op geheel eigen wijze en zijn eerste gast is Eva Jinek en daar heeft hij een vlezige (ieuw...) verrassing voor! Geen fan van Tim? Kijk voor Jinek! Geen fan van Jinek? Kijk voor Tim? Vind je dit vervelend worden? Kijk hieronder!