Top 3 | 17 en zwanger, een leven zonder smartphone en altijd met make-up op slapen?!

Leuk dat warme weer, maar heb je deze toppers al gecheckt? Mis ze niet!

Pretty & single 

Rasha is 34 jaar en wel toe aan een nieuwe liefde. De make-up die ze draagt gaat er echter absoluut nooit af. Zelfs niet als ze bij een man blijft slapen. Durft ze nu dan wel met de billen bloot op date. En wat gaan de mannen vinden van haar pure verschijning? 

Outsiders - Technologie 

Wat doe je als je geen vertrouwen hebt in de technologie of juist vindt dat de wereld achterloopt als het gaat om technologie? Tim gaat langs bij Ben die zijn leven compleet heeft ingericht in jaren 40 stijl en dus ook geen smartphone heeft en alles met de hand wast. Daar tegenover staat Martijn. Een futurist die vindt dat we compleet achterlopen. Voor hem kunnen de technologische ontwikkelingen niet snel genoeg gaan. 

Vier handen op één buik 

Daphne is pas 17 jaar, maar wel al zwanger van haar eerste kindje. Ze is gestopt met school om zich volledig op het moederschap te kunnen richten. Financieel is ze volledig afhankelijk van haar vader en vriend Damian. Monique Westenberg staat haar bij om haar hopelijk wat meer vertrouwen te geven en haar te stimuleren toch een opleiding te volgen, zodat ze financieel onafhankelijk kan worden.