Top 3 | Boomchirurg zoekt liefde, Volkerts vlog en Daniel vlucht

WEEKEND!! Sit back and relax! Deze drie toppers van de week zijn weer om te smullen.

1.) Ik Weet Wie Je Bent - Aflevering 7

Daniel bezoekt met Eva bekende plekken in de hoop dat hij weer iets gaat herinneren. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Er is maar één persoon die hem kan tegenhouden. Gaat dat hem/haar lukken?

2.) Zondag met Lubach - Woningmarkt, pietendiscussie en Volkerts vlog

Het gaat helemaal mis op de woningmarkt. De huizenprijzen zijn de afgelopen 5 jaar bizar gestegen en de groep die daar het meest last van heeft zijn de starters. Maar starters hebben niet alleen concurrentie van andere starters. Lubach vertelt je even hoe het allemaal zit. Verder ook in de show: de Pietendiscussie, hackers uit Rusland en de vlog van Volkert van der Graaf.

3.) First Dates - Aflevering 22

Het 27-jarige model Laura uit het Ierse Galway is op zoek naar een lange, knappe man met donker haar. Op het eerste gezicht lijkt haar date Dan aan alle eisen te voldoen, maar als Laura erachter komt wat zijn beroep is.... En verder natuurliefhebber en boomchirurg Matt is een hopeloze romanticus die te vaak halsoverkop verliefd wordt. Hij is op zoek naar een vrouw met een vrije geest die net als hij van de buitenlucht houdt. Komt er een tweede date?