Top 3 | Blaastest vol met alcohol, showponies en de voorliefde voor een goudvis

Door al het gefeest afgelopen week niet veel naar je favorite programma's kunnen kijken? Maakt niet uit joh, check gewoon deze 3 vette programma's even!

1. De nationale blaastest

Nog aan het nagenieten van alle alcohol die je afgelopen week naar binnen hebt gegooid? Of ben je inmiddels zó klaar met alcoholische versnaperingen dat je alleen bij het zien van een glas champagne al kotsneigingen krijgt? Hoe je er ook in staat, de Nationale Blaastest is iets wat voor iedereen wel even leuk is om te zien. Misschien zelfs een beetje confronterend. Hoeveel weet jij van drank? Met 20 vragen wordt je kennis flink aan de tand gevoeld!

2. Showponies

Stel, je wil cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Wat zet je dan aan? Nou, Showponies! Alex Klaasen brengt je entertainment van het allerhoogste niveau. Als cadeautje krijg je Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit in de voorstelling erbij. Twee uur lang genieten van onder andere musicalliedjes over het ponykamp, hilarische winkelier Mandy en een heus housenummer in de kerk. Dat wordt lachen!

3. First Dates

Pareltje van een aflevering van deze week! Wat dacht je van Reinier met z'n gouden uitspraak: ''Ik ben een smaakliefhebber. Appelsap vind ik ook lekker. Alles wat smaak heeft is lekker.'' Reinier gaat op date met Floortje en daar worden gelijk dringende vragen gesteld. ''Proppen of vouwen?''. Reinier spreekt in geuren en kleuren over zijn goudvis Bubbel. Luc gaat op date met Daniel, die een geslaagde date hebben en óók nog eens op een hele slimme manier aan elkaars nummer komen.