Top 3: Beste afleveringen van week 20

Dit is het beste wat NPO 3 je deze week te bieden heeft! Kom deze zondag rustig door met de knallers van de afgelopen week.

1.Vechtershart - The Fight for the Fight
Afgelopen week keken er weer duizenden de mensen naar Nick's epische strijd naar de top. Hij gaat voor het eerst weer MMA vechten en moet razendsnel afvallen. Brieks hulp gaat alleen wel heel ver, hij gaat verzwakt de kooi in... SPANNEND!

2.Trippers - Amerika en Polen
Geraldine bezoekt letterlijke cowboys in de VS die wedstrijden rijden waarin ze zo lang mogelijk op een stier moeten proberen te blijven zitten. Dat is mega gevaarlijk en verwondingen zijn gegarandeerd, maar hierom zijn deze waaghalzen ontzettende populair bij de meisjes. Tim is in Polen, waar hij meeloopt met een ultra-nationalistische groep. Zij moeten niets hebben van onder andere homo's en vluchtelingen. Dat is voor Tim wel even slikken...

3. Broodje Gezond - E-nummers
Je kunt het best zo natuurlijk mogelijk eten en E-nummers moet je mijden als de pest. Maar waarom E-nummers niet goed zijn weet eigenlijk niemand. Wat zijn E-nummers eigenlijk precies? Broodje gezond duikt in de zin en onzin over E-nummers.