Top 3 | Foute diagnoses, Kylie Jenner chirurgiepakketten en een komisch liefdesafscheid

Kijk eens aan! Drie spraakmakende programma's van de afgelopen week die je gewoon even moet zien.

1. Tygo in de psychiatrie

Tygo Gernandt is terug! Na de GHB duikt hij de psychiatrie in. Hij begint bij het begin en onderzoekt hoe iemand een label krijgt. Zijn diagnoses altijd juist? Wat als dat niet zo is? Tygo ontmoet Jason (21) die 13 labels heeft. Ondanks 135 hulpverleners in een jaar heeft Jason nog geen passende hulp kunnen vinden. Tygo gaat ook op bezoek bij Jeroen (37) die al sinds zijn 11e verkeerde diagnoses heeft gekregen en daardoor het contact met de werkelijkheid heeft verloren. ''Ik had bijna mijn vrouw vermoord.''

2. Mooier wordt het niet

Is schoonheid meetbaar? Anna Nooshin gaat opzoek naar het schoonheidsideaal. Zijn die moderne apps die je een cijfer geven voor je knapheid nou écht nodig? Wat is dan het 'perfecte' gezicht? En hoe voelt het om af te wijken van dat steeds belangrijker wordende schoonheidsideaal, bijvoorbeeld vanwege littekens? En dan zijn er ook nog de Kylie Jenner chirurgiepakketten, die online verkocht worden om dat belangrijker wordende schoonheidsideaal te voeden.

3. Treurteevee

Het nieuwe seizoen van TreurTeeVee is hier! In deze zwartkomische serie worstelen de inwoners van de stad Yolandia met actuele thema's. Deze week kunnen we wegzwijmelen bij een aflevering die volledig in het teken staat van de liefde. Kalle wordt gedumpt maar pikt dit niet, en laat z'n partner Lars niet gaan zonder een dramatische scene te schoppen en daarna een rechtszaak aan te spannen... Frederik Kaak presenteert het programma Kaak in Love, waarin 'ie met meiden naar bed gaat om liefde te vinden. Spannende teevee!