Top 3 | Must sees van week 9

Al ontdooit van deze helse temperaturen van afgelopen week? Nee?! Deze afleveringen helpen je een handje!

1) Helderlicht – De Luizenmoeder
1 april kikker in je bil! Op basisschool De Klimop is het de dag van de humor. En om dit te vieren heeft directeur Anton zoals elk jaar een scala aan (slechte) grappen voorbereid. En dan hebben we ook nog in deze aflevering de nieuwe verdeling zonnen, manen, sterren en rakketten van Juf Ank. En daar zijn veel ouders het toch niet helemaal mee eens. Check hier wat vader Karel hiervan vindt.

2) Daphne & Monique Westenberg – Vier Handen Op Eén Buik
Daphne is zeventien jaar en woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Daphne heeft haar school niet afgemaakt en is financieel afhankelijk van haar vader. Hier moet wat aan veranderen vindt Monique Westenberg. Met een EHBO-cursus wordt Daphne helemaal klaar gestoomd voor het moederschap.

3) Referendum – Zondag met Lubach
Het raadgevend referendum is afgeschaft en de gemeenteraadsverkiezingen zijn in aantocht. Lubach vindt dat iedereen een mooie campagneposter verdiend. Daarom heeft hij een nieuwe app: PosterToaster gelanceerd, waarmee je je eigen poster maakt. Verder was Sven Kramer boos, is Nederland een narcostaat en staken piloten van Transavia.