Top 3 | Zwangerschaptest, trauma-instellingen en de Dreamschool reünie

Door de feestdagenstress geen tijd gehad om je favoriete programma's te checken? No problem, we hebben er een paar voor je op een rijtje gezet, enjoy!

1. de zwangerschapstest

Kun je met een tepelmassage een bevalling opwekken? En hoe smaakt moedermelk nou écht? In de zwangerschapstest worden BN'ers en aanstaande ouders getest op hun kennis over zwangerschappen, baby's en alles wat daarbij komt kijken. Fabeltjes worden de wereld uit geholpen, BN'ers worden ondervraagd en er wordt voornamelijk veel geleerd over zwangerschappen!

2. Tygo in de psychiatrie

Wat doen (verkeerde) labels met je identiteit? Is er een weg uit het beknelde zorgsysteem vol met labels? Tygo bezoekt de 21-jarige Jason die ondanks zijn vele verschillende labels (13!) nogsteeds geen passende hulp kan vinden. Hij doet een poging om hulp te krijgen door een trauma-instelling te bellen. ''Ze laten mij gewoon dood gaan, zonder dat ik behandeld ben!''

3. Dreamschool: de reünie

Klas 3 van Dreamschool komt na een jaar nog een keer samen voor een heuse reünie! Lucia en Erik roepen nog één keer de klas bij elkaar. Samen steken ze voor een laatste opdracht de handen uit de mouwen en kokkerellen er lekker op los. Hoe gaat het nu met de leerlingen? De leerlingen doen de Dreamschool Kerstquiz, vertellen wat ze van Dreamschool geleerd hebben én zingen met Trijntje Oosterhuis. Gezelligheid gegarandeerd!