22-11
serie

Dit zijn de bijzonderste mensen uit ons land!

Tim den Besten gaat op bezoek bij mensen die bijzonder zijn. Een serie van de gangmakers die de samenleving kleur geven.

Veel mensen vallen liever niet op en houden zich op de achtergrond, maar er zijn ook mensen die eigenzinnig, apart en vol passie in het leven staan. Zij zwemmen tegen de stroom in en zijn graag anders dan anderen. Met deze smaakmakers gaat Tim in gesprek.

Deelnemers 

Deelnemers zijn onder andere een 70-jarige wereldkampioen powerliften, een dichter van de straat en een liefhebber van de dood. Haar motto: "het feit dat je doodgaat geeft betekenis aan het leven". Ze is nog springlevend, maar haar kist staat wel al klaar in de woonkamer. *shock*

Tim den Besten: 'Ik ben altijd al gefascineerd door mensen die dingen net even anders doen, of een bijzondere hobby hebben en zich daar niet voor schamen. Hoe leuk dat ik nu de kans heb gekregen om deze mensen een podium te geven en te laten zien hoe bijzonder het kan zijn om 'anders' te zijn dan de rest'. 

Tim, wie?

Tim is televisiemaker en presentator. Hij maakte onder andere Oudtopia, Gay-K en Super Stream Me. Verder is Tim te zien in Tims ^ Tent waar hij bijzondere gasten, waaronder acteur Maarten Hijmans, zanger Naaz en Nina Pierson interviewt. 


Tim op de thee zie je vanaf donderdag 5 juli 21.30 uur bij VPRO op NPO 3.