Progeria & Gilles de la Tourette | JZHMH

30:53
Gezien
34
Bij aflevering Michiel & Sumeia

Hij liep alweer even confetti rellend rond in #BOOS-land, maar hij is nu ook terug op tv met een nieuw seizoen Je Zal Het Maar Hebben!

Leven in het lijf van en 150-jarige of overal elk moment de boel volschelden. Tim Hofman ontmoet ook dit seizoen van Je Zal Het Maar Hebben doodnormale jongeren die iets bijzonders hebben.

Hoe is het om te leven als je geen emotie kan tonen? En hoe is het nu eigenlijk om borderline te hebben? Na een periode van rust duikt Tim weer in het leven van jonge mensen die nét even anders hun dag beginnen dan jij. En voor wie een avondje stappen lang niet zo vanzelfsprekend is.

JZHMH MICHIEL VANDEWEERTMichiel Vandeweerd 

Je bent 19 maar je lichaam ziet eruit alsof het 152 jaar is! Michiel Vandeweert lijdt aan de zeldzame verouderingsziekte Progeria. Elk jaar wordt hij lichamelijk acht jaar ouder. Ondanks zijn ouderdomskwalen is deze hoogbejaarde levensgenieter niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten.

JZHMH SUMEIA INADSumeia Inad

Sumeia Inad is 17 jaar en lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Door deze neuro-psychiatrische aandoening heeft ze geen controle over haar ledematen. Best lastig als voetballen je favoriete sport is. Maar Sumeia heeft nu een nieuwe passie: de Koreaanse zelfverdedigingssport Hapkido. En als het moet, laat ze je alle hoeken van de kamer zien. You go girl!


Je Zal Het Maar Hebben, elke dinsdag 21:15 bij BNNVARA op NPO 3!