Throwback Thursday: SpangaS

Soms weet ik niet wat ik voel, wat ik wil, wie ik ben Hoor ik er wel helemaal bij? Toch wil ik niet veranderen, respecteer altijd een ander. Samen staan we sterker dan alleeeheheeeen.

Sowieso was jij jaloers op de groep pubers uit Spangas. Ze zaten op de allercoolste middelbare school ever en als het aan jou had gelegen, had je je havo lekker afgemaakt op het Spangalis college. Shocking detail: de eerste aflevering werd uitgezonden op 3 september 2007. Dat is maar liefst 12 (!!!!) jaar geleden. Er gebeurde dingen op het Spangalis waar de gemiddelde inwoner uit Meerdijk jaloers op zou zijn. 

Volgde je SpangaS aan het allerbegin van de serie? Dan had je ongetwijfeld een favoriet personage. Nassim, Jolé, Avalanche, Annabell, Barry, Lana, Flip, Tobias, Irmak, Fay en Luxor beleefden avonturen waar jouw middelbare school in 't dorp niet tegenop kon. Maarrrr net als jij, zitten deze tienersterren al lang niet meer op het Spangalis College. Wat doen ze nu? Wij zochten het voor je uit!

Nassim (Chemseddine Amar)

Chemseddine speelde van 2007 tot 2010 in SpangaS. Daarna heeft hij nog wat kleine rollen gehad in series en films. Nu is hij trainingsacteur.

Chems eddine amar-1517768253.jpeg
Door Soukaina - wikiportret.nl, CC BY-SA 4.0, Link

Avalanche (Talisia Misiedjan)

Talisia heeft het acteren inmiddels achter zich gelaten en is tegenwoordig casting director.

Jolé (Gaby Blaaser)

Gaby speelde van 2007 tot 2010 in SpangaS. Daarna speelde ze nog in Onderweg naar Morgen en maakte ze in 2014 haar debuut in Goede Ttijden, slechte tijden. Zo ziet ze er nu uit!

Annabella (Kimberley Klaver)

Kimberley acteert nog steeds! Ze speelde o.a. in Vechtershart. Daarnaast presenteert ze voor LINDA.TV.

Barry (Tim Murck)

Tim speelde in 208 afleveringen van SpangaS. Later speelde hij een van de hoofdrollen in Feuten


Lana (Roos Smit)

Is begonnen als Lana in SpangaS, maar grote kans dat je haar tegenwoordig kent uit de PLUS-reclamespotjes ;-)


Flip & Tobias (Jasper Gottlieb & Marius Gottlieb)

Jasper en Marius hebben nu hun eigen kookprogramma bij 24 Kitchen: De Worsten van Babel. Daarnaast staan ze in het theater met de gelijknamige voorstelling.


Irmak (Fatma Genç)

Heeft nog een aantal rollen gespeeld na SpangaS. Wist je trouwens dat Fatma een relatie heeft gehad met Jasper Gottlieb? Nu runt ze haar eigen bedrijfje.


Fay (Titia Hoogendoorn)

Is nu Art & Video Director en illustreert.


Luxor (Sebastian Wulff)
Alle throwbacks zien? Check dan DEZE pagina!