throwback Thursday: Mevrouw de Haas uit Loenatik

Gooi terug donderdag staat weer in het teken van een nostalgisch figuur uit je jeugd: mevrouw de Haas uit Loenatik!

Bep Brul, Fats, mevrouw De Haas, Dokter Doolittle, de Majoor, Bomhoff en natuurlijk zuster Ten Hoeven. Ze zijn de vaste bewoners van psychiatrische inrichting Zonnedael. In de serie Loenatik zie je het wel en wee van deze heerlijke gekkies. Vandaag gooien we de donderdag terug naar paranoïde psychopaat Mevrouw de Haas.

Mevrouw de Haas is een psychopaat die kampt met een dwangmatig negatief zelfbeeld. Een sfeerspons pur sang! Met haar instand afkeurende blik naar de wereld weet ze in elke situatie wel wat negativiteit in de rondte te strooien, wat juist voor hilarische toestanden zorgt.

In het echte leven gaat Mevrouw Haas door het leven als Judith Bovenberg. Naast Loenatik speelde zij ook in de Nederlandse films 'n Beetje Verliefd (2006) en Voetbalvrouwen (2008). Judith runt samen met actrice Annemarie Wisse een bedrijf in trainingen, workshops en communicatievaardigheden.

Benieuwd wat Judiths allerlievelingsscène is en waarom? Dat legt ze uit in onderstaande video...

Hoe ziet Mevrouw de Haas a.k.a. Judith er nu uit? Nou, zo dus...

judithstrand621

Meer Haas zien? Deze aflevering van Loenatik mag je dan ze-ker-te-we-ten niet missen! 


Check alle programma's van Loenatik HIER! Nog meer jeugdsentiment oprakelen? Sprint dan naar DEZE pagina voor een overzicht van alle TBT's!