Throwback Thursday: Hoe is het nu met Tos, de vader van Otje?

Vorige week zochten we uit hoe het nu met Otje gaat, maar hoe gaat het met Tos?! Zo ziet hij er nu uit!

Vorige week zochten we voor je uit hoe het nu is met het supercoole met-dieren-pratende kind Otje. Ongelofeloos veel reacties stroomde binnen, want niet alleen Otje maakte wat los op het internet… Ook Otjes vader, Tos, bleek niet in jullie achterkamer verdwenen.

Aanschouw daarom hier, op veler verzoek, het vervolg op de Throwback Thursday van vorige week: hoe gaat het nu met de enige echte vader Tos?!

In de kinderserie is Tos getroffen door het onfortuinlijke lot geen papieren te hebben. Daarom waren hij en dochter Otje altijd en immer de klos. Zijn driftbuien zorgde ervoor dat hij soms per abuis ontslagen werd, waardoor vader en dochter weer in hun bussie stapten op zoek naar een nieuwe baan en onderdak. Afijn, we kennen het reilen en zeilen van de twee natuurlijk allemaal, maar hoe vergaat het Tos momenteel?!

Tos, die in de echte wereld door het leven gaat als Nico de Vries, is inmiddels 56 jaar. Ook na Otje is Nico actief gebleven als acteur. Hij heeft nog gespeeld in Flikken Maastricht, Van God Los., Moordvrouw en Alles is Familie. Daarnaast speet hij in musicals. In 2007 vertolkte hij de rol van Beer Baloo en de houthakker in Jungle Book. Momenteel speelt hij de rol van Generaal van ’t Sant in de musical Soldaat van Oranje.

Nico is getrouwd met Carine Crutzen (ja, de moeder van de Daltons), waar hij twee zoons mee heeft.

Natuurlijk rijst de vraag… Hoe ziet vader Tos a.k.a. Nico er nu uit?! Kijk en huiver...

Mijn kapitein #ayaycaptain

Een bericht gedeeld door Carine Crutzen (@carinecaq) op

Lanterfanten in de Rotterdamse haven

Een bericht gedeeld door Carine Crutzen (@carinecaq) op


Ook interessant: hoe gaat het nu met Ingrid, Irma en Postbode Siemen uit Zaai??