Throwback Thursday: Hoe gaat het nu met de broers van der Ploeg?

Ken jij familie Van der Ploeg nog? De broeders vandaag in Throwback Thursday.

Het kinderprogramma Van der Ploegjes zag je op Villa Achterwerk. De ouders ''Pap'', ''Map'' en de drie boys Buck, Berry en Broer wonen in een huis dat ze delen met huisbaas Nonkel. Elke aflevering volg je de hilarische strijd tussen de broers. Zo worden de ''Van der Ploeg Spelen'' georganiseerd en worden de broers klaargestoomd voor de voetbalclub. Wie zijn de echte broers van der Ploeg en hoe gaat het nu met ze? 

Buck 
Buck, de oudste zoon van familie van der Ploeg, werd gespeeld door cabaretier Joep van Deudekom. We kennen Joepie natuurlijk van de Kwis, Koefnoen en als presentator van Fact Checkers. Buck was de pechvogel en het pispaaltje van de familie. 
ANP-21343782

Berry
Berry was de middelste zoon van de familie. Viggo Waas speelde de domme en pap's favoriete zoon. We kennen Viggo nu vooral als de beste imitator van Johan Cruijff bij Spijkers met Koppen en natuurlijk als Mike de Ridder in Rozengeur & Wodkalime. 
Viggo Waas

Broer 
De jongste oogappel was Broer. De gevoeligste van de 3 werd gespeeld door Peter Heerschop. Heerschop zien we nu veel op tv bij bijvoorbeeld: Jeuk en 24 uur met.... En niet te vergeten zijn radiocolumn Lieve Marianne bij Radio 538. 
Peter Heerschop

Bonusmateriaal:
Natuurlijk hebben we ook voor jullie uitgezocht hoe het met de ouders gaat.

Map en Pap familie van der Ploeg

map en pap van der ploeg

Pap van der Ploeg 
Het hoofd van het gezin werd gespeeld door Han Römer. Familie van? hoor ik je denken. Dat klopt. Han is de zoon van Baantjer. De huisvader en kostwinner lijkt niet echt van zijn familie te houden, behalve van Berry dan.

Map van der Ploeg 
De ordestichter/moeder van de familie werd door Titus Tile Groenestege gespeeld. Titus gaat als acteur, theater- en televisiemaker door het leven.


Familie van der Ploeg - Van der Poel Spelen

Familie van der Ploeg - Vakantie


Meer TBT's? Check ze allemaal HIER!