Throwback Thursday: De 3 vrienden en Jerry

Ken je die knotsgekke ventjes nog?! Het is alweer even geleden maar de 3 vrienden en Jerry zitten vast nog diep in je hart!

Frank, Eric en Thomas zijn dikke matties. Jerry is spiksplinternieuw op school en wil heel graag hun nieuwe vriendje worden. Alleen jammer dat zij Jerry een ongelooflijke nerd vinden en Jerry nooit mee mag doen met de jongens. Elke aflevering begon met een superleip intro, waar onder rokjes wordt gekeken en er wordt gekotst alsof het niks is. Alles kon toen nog gewoon!


Of onze drie vrienden nou een meisjeskleedkamer binnenstormen of dat ze net zo lang rondjes draaien op het gras tot er een klein barfje gelegd moet worden. Niks ging deze rakkers te ver!


Naast de drie vrienden had je ook nog Linda, Mimi en Tess. Zij kwamen vooral langs om de jongens uit te lachen. De boys hadden stiekem wel een beetje een crush op de meiden...

                                                                                    The Three Friends and Jerry.jpeg

Fun facts!

  • Wist je dat de stem van Ash Ketchum (van Pokémon, jawel!) de stem van Jerry doet?
  • In de Engelse versie wordt de stem van Eric gedaan door president Nixon! Nou ja, President Nixon uit X-Men dan... 
  • Wist je dat het stiekem een Zweedse serie is? 'De tre vännerna och Jerry'!
  • De opperbaas van de serie heeft trouwens ook nog een video gemaakt voor Radiohead! Misschien herken je het stijltje wel hieronderrrr:Wil je meer Throwback Thursdays zien? Klik dan hier!