Throwback Thursday: De bruine beer in het blauwe huis

Ken je dat lichtpuntje in donkere dagen nog? Jazeker, ik heb het over 'De bruine beer in het blauwe huis'! Ga er maar lekker voor zitten met je berenbillen want 100% zeker dat jij er vroeger altijd bij zat!


Maaaar het zou natuurlijk niet zo gezellig zijn als Beer alleen zou wonen. Daarom had hij gelukkig nog veel vriendjes en vriendinnetjes! Zo had je natuurlijk Luna, de maan! Waar de Beer altijd nog even de dag mee doornam én natuurlijk, een fijn liedje mee zingt.

lunaMet Luna werd je altijd helemaal chill! Dat mocht ook wel want er waren ook een aantal gekkies die veel leven in de brouwerij wisten te brengen.

tetter

Zo had je Tetter de muis! Tetter woonde in een holletje en leefde (of leeft) vooral voor kaas! Hij werd soms een beetje down als hij ergens niet bij kon, maar gelukkig was Beer er om hem te helpen!


ojo en treelo


Ook was er een superschattig klein beertje, Ojo! Zij was altijd enorm enthousiast en soms kon niks haar meer tegenhouden! Samen met Treelo, de groene maki, was zij de hele dag aan het spelen! Oké, moeten we wel even bij zeggen dat ze regelmatig fittie hadden.

OJOJTRILO

schaduw

"Ooooh waar, oh waar, oh waar, oh waar is Schaduw?"

Oh daar ben je schaduw! Schaduw vertelde je altijd ontzettend interessante verhalen waardoor je nog net iets meer naar de tv toe kroop! Trouwens best weird dat Beer tegen een schaduw praat... Zou het meisje dan gewoon in de kamer staan? #creep...

pip & pop

Je had trouwens ook nog Pip & Pop die eigenlijk ook best wel iets engs hebben... Gelukkig waren ze altijd vet schattig en lief en een tikkeltje loco.

PipEnpop


Wil je weten hoe ze er nu uitzien? Nou, dat weten we niet. Het goede nieuws is, waarschijnlijk niet zo:


Wtf echt...

fun fact time!

  • Wist je dat zowel de stemmen van Ash Ketchum als Brock (ja, de oude Brock!) in deze serie zitten? Ash doet de stem van Treelo en Brock doet de stem van Pop!
  • Wist je dat de laatste tekst van de laatste aflevering: 'I hope I've been one of the nicest parts in your life, because you are one of the nicest parts in mine!' is? Dat is toch janken!
  • Wist je dat de show is gestopt na het overlijden van de stem van Luna (in het origineel)? :(
Maar goed, het is al laat! "Vaarwel, vaarwel, we moeten gaan!"


Wil je nog iets langer in de tijdmachine zitten? Klik dan hierrr!