Throwback Thursday: Abeltje

Throwback naar 10 jaar geleden, toen je Abeltje in één adem noemde met Leonardo DiCaprio en Al Pacino. Maar wat is er van hem geworden?!

'Nooit of te nimmer op het groene knopje drukken' werd Abeltje op het hart gedrukt. Maar Abeltje had schijt. Hij drukte op de groene knop en de saaie lift uit Warenhuis Knots werd opeens een supersonisch vliegend vervoersmiddel. Het had prima de inspiratiebron voor de latere drone kunnen zijn.

De vliegmobiel was niet bijster realistisch, gezien de technische aspecten van de machine. Toch geloofde je als tienjarige heilig dat dit jou ook had kunnen overkomen. Abeltje was een koning en Laura was het knapste meisje dat je ooit had gezien. De norse mottenballenhandelaar Jozias Tump was maar een gek mannetje en de zenuwachtige mevrouw Klaverhoen was de overbezorgde zangjuf.

Maar wat je natuurlijk écht wil weten... Is de sky nog steeds de limit voor Abeltje, a.k.a. Rick van Gastel (31), of houdt 'ie tegenwoordig liever beide beentjes op de grond? Een ding is zeker: de showbizzzz heeft 'ie lang en breed achter zich gelaten. Momenteel drukt Rick namelijk op de knoppen in de tapasbar van zijn vader in Breda. 

Hoe Rick er nu uitziet? Zo dus!


Oh en dit is Laura nu...Meer TBT's, zoals Het Zakmes, Polleke en Loenatik