Throwback Thursday: WNF Ranger Report

Schreeuwen voor een tijger en Haai-fiven voor de haai! Wie is het niet geweest: Ranger voor WNF. Ken jij WNF Ranger Report nog?

Zat jij ook altijd voor de buis gekluisterd voor WNF Ranger Report? Anniko van Santen praatte je hierin helemaal bij hoe het nu is in het dierenrijk en dat je voor alle diertjes lief moet zijn. Deze taak neem je uiterst serieus. Zo serieus dat je ook lid was van WNF Ranger Club. Met je clubpas in je hand en Hupie (wie heeft niet deze knuffel in zijn bed gehad?) onder je arm stond je iedere week geld bij je suikertante af te troffelen voor een uitstervend salamandersoort uit Mexico. Tja die moeten ook gered worden!

Ken jij het clublied nog?


Wat missen we de grapjes van Hupie toch!

Hupie slang


Bestaat je oude clubje nog? 

Zeker! En dit jaar zelfs al 50 jaar! Bekijk hier wat jij en je mede-Rangers allemaal gedaan hebben. 


Hoe is het met Anniko van Santen 

Met Anniko gaat het heel goed. Die vangt tegenwoordig iedere week met jouw hulp heel crimineel Nederland in het programma Opsporing Verzocht. 

Anniko van Santen 2018

En Hupie?

Helaas slecht nieuws voor Hupie. Hupie is niet meer. Hij heeft de vijftigste verjaardag helaas niet gehaald. Maar niet getreurd. Mocht je ranger-hart na dit artikel sneller kloppen, je kan nog lid worden. En het WNF-Rangerpaspoort bestaat nog.

WNF paspoort


Meer TBT's? Check deze!