The end of an era: Tel Sell wordt verkocht

Dit was hét tijdverdrijf als je ziek was of om half 5 's ochtends met je dronken kop een tosti naar binnen duwde. En nu staat het te koop.

“Blijf kijken om te zien hoe u de gepatenteerde, multifunctionele en effectieve Ab Circle Pro binnen 1 seconde kan omtoveren tot een trainingsapparaat voor de gehele torso.”

Wie kent dit soort zinnetjes niet van vroeger? Voordat webshops bestonden waren teleshopping programma’s als Tel Sell de koning van handige tools die je leven een stuk makkelijker maakten. Tenminste, dat beweerde ze.

Maar nu staat het bedrijf zelf in de etalage! Het programma past volgens de oprichter en eigenaar Louise Mulder ‘niet meer in deze tijdsgeest’, zegt ze in de Volkskrant. Wij vragen ons af waarom Tel Sell niet een Tel Sell reclame over Tel Sell heeft gemaakt.

Omdat je meestal nooit écht zat op te letten als Tel Sell keek, zijn we benieuwd hoeveel jij er nog van weet.


Door de jaren is er aardig wat spul aangeboden. We zetten een aantal opvallende producten voor je op een rijtje.

Om maar met de deur in huis te vallen. Een regenboog schijtende pony die wordt aangeprezen door een uit Assepoester weggelopen prins.


Oke, als je lang genoeg blijft kijken zie je hoe de prins je een Squatty Potty probeert te verkopen. Zodat je beter kan poepen en geen aambeien krijgt.

Next up: voor als je echt helemaal niks kan. Eggies! Zo wordt je eitje koken nog makkelijker!


Wil jij de kwaliteit van je leven verbeteren? Stop dan met zoeken en koop de Active Socks! Deze therapeutische sokken lossen al je problemen op. Of leen even de steunkousen van je oma, die doen het dan vast ook goed...

Als laatste dan nog iets voor alle kalende mannen onder ons. Waarom zou je van die dure haarimplantaten nemen als je ook gewoon je kale knikker kan poedercoaten?


Ohja, deze klassieker ken je ook vast nog wel, maar is te mooi om te laten liggen.