Test jouw vleesverlangen

Doe mee met de online challenge en test je eigen vleesverlangen!

Een goed stuk vlees...Kunnen we zonder? Wíllen we zonder? Hoe groot is onze vleesverslaving? Marijn Frank zocht het voor zichzelf uit, maar ook jij kunt onderzoek doen!

Challenge jezelf
Op npo3.nl/vleesverlangen kun jij je namelijk opgeven voor de online Vleesverlangen Challenge. Aan de hand van 7 korte multiplekeuze vragen kom jij er achter of je een light, medium of heavy vleesjunk bent. Daarna kun je je aansluiten bij een van de drie vloggers (3FM DJ Michiel Veenstra, foodblogger Leonie ter Veld en rapper/acteur Akwasi), die je aan de tand gaan voelen in een serie challenges.

Vleesverlangen
In de documentaire Vleesverlangen onderzoekt Marijn Frank haar verlangen naar vlees. Net als vele anderen, wordt zij heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In Vleesverlangen gaat zij op zoek naar schokkende en grappige argumenten om van haar verslaving af te komen. Zal het haar lukken of legt ze zich neer bij haar lot als vleeseter?

Aftertalk
Marijn en andere bekende vleeseters gingen donderdag 19 mei na de documentaire nog even door op npo3.nl/aftertalk en gaven antwoord op al je hamvragen.

NPO 3 FOOD
Nog meer honger? Kijk op npo3.nl/FOOD FOOD logo zwart klein


Vleesverlangen, donderdag 19 mei om 21.00 uur op NPO3.
Vleesverlangen Aftertalk, donderdag 19 mei om 22:25 op NPO3.nl/Aftertalk