Test jouw kennis over het studentenleven in De Studententest

74:11
Gezien
3132
Bij aflevering De Studententest

Wie werd wakker in een plas kots? En wat is het verschil tussen een paardenkut en een hoerendiesel? Doe mee met de studententest!

Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare soa bij studenten? Het studentenleven is tegenwoordig veel meer dan alleen maar veel feestjes en bier zuipen. Het leven is nu ritalin, uitpuilende collegezalen, sugardaddies en pandapunten. In De Studententest testen Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot de kennis van oud-studenten: tv-maakster Linda Hakeboom, schrijfster Jet van Nieuwkerk, videomaakster Lize Korpershoek, radio-dj Igmar Felicia en acteur Niels Oosthoek. Wat weten deze BN'ers nu van het studentenleven? Wie is er het best op de hoogte en mag zichzelf de winnaar van De Studententest 2019 noemen?

DOE THUIS MEE!

Weet jij aaalles over je studententijd? Test je kennis en speel live mee via de NPO 3-app! Samen met de BN'ers en het publiek in de studio beantwoord je 25 vragen over het studentenleven en alles wat daarbij komt kijken.

YES! HOE KOM IK AAN DIE APP?

> Even hier klikken voor iOS
> En even hier klikken voor Android

De Studententest, zie je maandag 16 september om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.