25-10
drie-mi-bo

Tess Milne dacht dat ze gek werd tijdens de opnames van Streetlab

Vandaag in de hoofdrol van de drie-mi-bo: Tess Milne, die sinds deze week staat te shinen in het programma ‘Streetlab Niet Te Geloven’.

Streetlab staat sinds deze week in de studio met hun nieuwe programma ‘Streetlab Niet Te Geloven’! De Streetlab-boys waren al koningen in het uitvoeren van onmogelijke, gênante en debiele opdrachten, maar doen er nog een schep bovenop. Een studioprogramma mét publiek en jury. Het concept? In tweetallen vertellen de jongens de meest ongeloofwaardige verhalen alsof ze echt gebeurd zijn. Aan de jury te bepalen of deze verhalen kloppen als een zwerende vinger, of klinkklare onzin zijn.

Het allermooiste? Dat is toch wel dat het mannelijke kwartet versterking heeft gekregen van - jawel - een vrouw. Streetlab Niet Te Geloven wordt namelijk begeleid en gepresenteerd door niemand minder dan de bloedmooie Tess Milne. Hoog tijd om haar aan de tand te voelen over het programma, haar zwangerschap, of ze sterke verhalen kan vertellen én haar weekendplannen.

Tess, hoe heb jij jouw taak als presentatrice bij Streetlab ervaren?
"Ik denk dat ik meer in een deuk gelegen heb dan gepresenteerd, haha! Nee, mijn taak is om het geheel aan elkaar te praten en voor een balans in het programma te zorgen, maar het voelde meer alsof ik er voor mijn plezier was. Ik hoop dat ik mijn taak wel goed heb volbracht, want ik vergat soms compléét dat ik aan het presenteren was. Dan lag ik weer helemaal in een scheur omdat er weer iets hilarisch gebeurde."

En dan was je ook nog eens zwanger tijdens de opnames!
"In het begin wist natuurlijk nog niemand het. Dat was wel lastig verborgen houden, vooral omdat je elkaar zo vaak ziet. Ik was er ook een stuk gevoeliger en emotioneler door. Ik kon overal om janken, en ik was ontzettend moe. Soms vergat ik dingen die ik moest zeggen. Gelukkig heb ik het allemaal goed verborgen kunnen houden. Volgens mij had ook niemand het door. Ja, misschien de jongens achteraf."

Maar het is allemaal goed gekomen! Wat zou je bestempelen als het hoogtepunt van het seizoen?
"Pffff, oh god. Wat een moeilijke vraag, haha! We beginnen in ieder geval met een knal en we eindigen echt met een knal. Ik ga natuurlijk nog niet alles verklappen. Maar… wat ik echt heel grappig vond, is het sterke verhaal over dat de jongens hun lippen hadden opgespoten. Dat vind ik misschien wel het hoogtepunt. Of het ook echt waar is, zie je pas als je de uitzending ziet!"

Ben je zelf eigenlijk een goede sterke verhalenverteller?
"Mwah, dat valt wel mee. Mijn tweelingzus bijvoorbeeld, die moet ik niet proberen voor de gek te houden. Dat heeft ze meteen door! Wij voelen alles van elkaar aan, dus liegen is echt onbegonnen werk. Bij mijn man probeer ik het ook wel eens, maar die heeft het tegenwoordig ook al wel sneller door als ik hem voor de gek houd. Buiten die twee om, denk ik wel dat ik het kan. Maar lang niet zo goed als de jongens, die zijn veel beter."

Trap je zelf snel in sterke verhalen van anderen?
"Ja, vreselijk. Ik geloof echt alles. Je kunt me veel te veel wijsmaken."

Hebben de jongens jou wel eens voor de gek gehouden?
"Oh, god ja! Tijdens de opnames ben ik een keer echt gigantisch voor de gek gehouden. Toen hebben ze het hele programma op z’n kop gezet. Ik was helemaal van de leg, haha. Verder kan ik er nog niks over zeggen, maar ik dacht dat ik gek werd."

Tot slot… het is vrijdag! Wat ga je dit weekend doen?
“Nou, ik heb best een spannend weekend. Vandaag werk ik 10 jaar samen met mijn manager en goede vriendin, een jubileum dus. Tien jaar! Dat is toch superbijzonder. En het mooie is… ze geeft vanavond een boekpresentatie want ze heeft haar eigen boek gelanceerd. Heel spannend, want ik moet ook nog een praatje gaan geven. Daarna is er een borrel, waar we natuurlijk helemaal losgaan. Dansen op de bar, alles. Wel alcoholvrij natuurlijk! Voor de rest wordt het een rustig weekendje. Ik ga naar mijn schoonfamilie.”


Streetlab Niet Te Geloven is vanaf woensdag 6 september om 21.20 uur te zien op NPO 3.