11-07
muziek

Terugkijken op North Sea Jazz 2016

Het NSJ-weekend zit er al weer op, maar dat wil niet zeggen dat wij er ook klaar mee zijn!

Vanwege de finale van het Europees Kampioenschap voetbal, hebben we de registratie van North Sea Jazz een dag uitgesteld. Een festival als dit verdient natuurlijk alle ruimte om te schitteren. Dat levert voor ons nog een extra dagje napret op. En dat terwijl we in de uitzending van zaterdag al genoeg te genieten hadden:

Wat de zondag van North Sea Jazz heeft gebracht zie je vanavond om 22:30u. Maar tot die tijd gaan wij, i.s.m. NPO Radio 2, hier nog even verder. Want er is genoeg om te zien en te luisteren...ook voor de thuisblijver.

NPO Radio 2 live verslag van North Sea Jazz
Er zijn bakken met foto's geschoten (vr, za, zo), exclusieve backstage live sessies, interviews met de artiesten, optredens en concertverslagen...you name it! NPO Radio 2 heeft een volledig overzicht online staan van wat zij allemaal hebben gedaan dit weekend. The Roots, Pharrell, Gregory Porter, James Blake, Anderson .Paak, St. Germain, Miguel...alles komt voorbij.

360 graden Jungle By Night
Altijd al eens op het podium tussen de artiesten in willen staan? Dankzij deze 360 graden sessie van Jungle By Night kan dat!

NPO Radio 2 gaat de komende week nog veel meer van het festival uitzenden. Maar ook bij NPO Soul & Jazz kun je prima terecht. Daar hoor je de hele dag door de artiesten en live opnames van North Sea Jazz (en veel meer) voorbij komen. Andrew Makkinga, Winfried Baijens en Co de Kloet zorgen voor tekst en uitleg waar nodig.


North Sea Jazz 2016, maandag 11 juli om 22:30u bij de NTR op NPO 3.