Super Stream Me

Hoe het is om 24/7 met camera's te leven en nul komma nul privacy te hebben? Tim en Nicolaas gaan de uitdaging aan in Super Stream Me.

Na het succesvolle Oudtopia en Een man weet niet wat hij mist zijn VPRO-programmamakers Tim den Besten en Nicolaas Veul dit najaar terug met de documentaireserie Super Stream Me. Geïnspireerd door het boek The Circle van Dave Eggers onderzoeken Tim en Nicolaas de toekomst van sociale media door die vijf stappen vóór te zijn. Waar ze ook heen gaan, wie ze ook spreken en wat ze ook doen: jij als kijker kan op deze website alles volgen en live op hen reageren. Niets is gespeeld of gescript, alles is echt.

Onvoorspelbaar experiment
Wat zijn de emotionele gevolgen voor Tim en Nicolaas, wetende dat ze altijd worden bekeken en beoordeeld? Verandert hun leven in een grote status-update of gaan de jongens er aan ten onder dat niets meer privé is?

Wie, wat, wanneer?
Super Stream Me bestaat uit twee delen: de stream die op NPO 3 door iedereen 18 dagen lang live te volgen is vanaf 26 augustus en de vierdelige documentaireserie die in november bij de VPRO op NPO 3 wordt uitgezonden.

En waar kun je Tim en Nicolaas nog meer volgen?
Behalve via de livestream van de VPRO blijf je ook up-to-date via de Facebook en Twitter kanalen van Super Stream Me, en natuurlijk via de privé-accounts van Tim en Nicolaas. 

Livestream Tim

Livestream Nicolaas