Strippers en bejaardenbingo | First Dates

Bij serie First Dates

Het was weer een hectische week bij onze Engelse buren, maar wat hebben we gesmuld. Een ober die er met een gast vandoor gaat, mannelijke strippers en fanatieke bingospelers, het ging weer alle kanten op. Gemist? Wij zijn de slechtste niet. We hebben alle hoogtepunten op een rijtje gezet. Speciaal voor jou. <3

Verliefde barman?!

Wat als... je je date te lang laat wachten? Dan grijpt de First Dates ober zijn kans. De ober krijgt blosjes zodra hij marketingadviseur Sasha (25) binnen ziet komen. Als hij hoordat haar date niet meer komt, pakt hij Sasha he-le-maal in. Wij zijn zojuist gesmolten wegens cutenessoverload!

Stripper Junior

Volgens de 33-jarige stripper Junior heeft secretaresse Anne (40) dezelfde ‘kom naar bed’-ogen als zijn zus en moeder. Eh, disturbing? Of een goed teken? Wij hebben geen idee. 

Slapen met je hond

Bankier Arunima (29) gaat het liefst met haar hoogbejaarde vriendinnen naar de lokale bingo. Haar date Simon (27) werkt als dierenarts en slaapt elke avond met zijn hond in bed.


Meer singles? Check dagelijks op de First Dates Facebookpagina de vrijgezel van de dag! Een vlam aan de haak geslagen, maar nog date inspiratie nodig? Komt goed!

First Dates (UK) – iedere werkdag om 19:25 bij BNNVARA op NPO 3