Stem voor de Beste Social Awards!

Het regent nominaties bij de Beste Social Awards voor NPO3-programma's en -presentatoren. Je hebt nog twee weken om te stemmen!

Maar liefst negen nominaties in vier categorieën zijn door de NPO 3-familie in de wacht gesleept. Met name Tim Hofman en #BOOS hebben een grote kans om in de prijzen te vallen. Tim is genomineerd in de categorieën Beste BN'er en Beste Snapchatter - je vindt hem op @debroervanroos. Met #BOOS is hij ook nog eens genomineerd in de categorie Beste YouTuber. Klik HIERRR om te stemmen!

Arjan Lubach maakt grote kansen op een prijs. Zondag met Lubach gaat kneiterhard op het internet met onder andere de Kamergotchi en 'Hoe Dan?' richting Geert Wilders. De sketch waarin hij Nederland voorstelt aan de kersverse Amerikaanse president Donald Trump werd miljoenmiljard keer bekeken over de hele wereld! Stemmen kan ook HIERRR

Dat Ryanne van Dorst van Geslacht wordt gewaardeerd om haar online-acties, is ook het vermelden waard. Op Twitter en Instagram gaat ze regelmatig op hilarische manier los. Tot slot zijn we ook heel trots op Freek Vonk en LuckyTV die ook zijn genomineerd. Stemmen kan tot 22 mei en dat doe je op DEZE plek. Om het af te leren nog een keer de voor Beste Video genomineerde LuckyTV met de zingende Donald Trump en Hilary Clinton: