Spuiten en Slikken op Reis is terug!

Hét reisprogramma over de leefwereld van jongeren van over de hele wereld is terug met een nieuw seizoen! Vanaf maandag 4 april zie je elke maandag een nieuw heftig verhaal.

Het nieuwe seizoen begint in Mexico waar Tim Hofman duikt in de wereld van de drugskartels. Tijdens zijn reis ziet hij corrupte politieagenten, kartelleden van El Chapo en de effecten van de drugsoorlog.

Dat het een heftige situatie is, moge duidelijk zijn. Tim: 'Ik stond naast een jongen van mijn leeftijd die met kapotgeschoten schedel als vuilnis in een greppel was gegooid. Ondertussen liep er een schoolmeisje voorbij voor wie dit dagelijkse kost was: het lijk was er één van de tienduizenden per jaar. Dit lijkt me duidend genoeg om aan te geven wat de drugsoorlog doet met de Mexicaanse samenleving.'

Later in het seizoen gaan naast Tim ook nog Jan Versteegh, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom op reis te laten zien hoe het leven van jonge mensen er in de rest van de wereld uitziet als het gaat om drank, drugs, seks en feest. Bereid je voor op Jans bezoekje aan Sausage Castle waar wilde seksuele voorkeuren geen taboe zijn, Linda die met negentig duizend halfnaakte maagden danst en Geraldine tussen de comazuipers in Ierland.


Spuiten en Slikken op Reis, vanaf maandag 4 april, 20.30 uur, BNN, NPO 3