Speel mee via de app!

Tbe logo blauw met draad compleet carousel medium 1501684528
Bij serie The Big Escape

De Escape Game
Speel thuis mee met The Big Escape! Raad zo snel mogelijk het sleutelwoord waarmee de opgesloten BN'ers zichzelf kunnen bevrijden, op basis van de aanwijzingen in de uitzending. Zodra je het sleutelwoord denkt te weten, stuur je deze in via de app. Hoe sneller je het juiste antwoord instuurt, hoe hoger de score. Er wordt per aflevering een ranking bepaald en daarnaast is er een totaal ranking van alle afleveringen. Deel je score en ontdek of jij sneller bent dan je vrienden!

De Escape Room
Iedere week heb jij een uur voor de uitzending al de kans om een extra aanwijzing te vinden. Je vindt in de app en op Facebook een 360 graden foto van de Escaperoom waar de BN'ers aankomende uitzending uit moeten zien te komen. Bekijk de Escaperoom goed en zoek de aanwijzing die je kan helpen bij het vinden van het sleutelwoord. Stel je pushmeldingen in op 'Aan' om een melding te ontvangen wanneer de foto klaar staat.

Score
Hoe wordt de score berekend:
Score = 10.000 - (aantal seconden tot het juiste antwoord is ingestuurd vanaf de start van de uitzending / beschikbare tijd om antwoord in te sturen) * 10.000.

Voorbeeld:
Na 1.200 seconden wordt in de uitzending het sleutelwoord genoemd (= beschikbare tijd om het antwoord in te sturen). Een speler stuurt na 600 seconden het juiste antwoord in.
De score is dan: 10.000 - (600/1.200) * 10.000 = 5.000 punten.

Download nu de NPO 3 App* en speel mee!

app store logogoogle-play-badge


* Door de app te downloaden ga je akkoord met de voorwaarden.