Speel live mee met de Keuringsdienst van Waarde Quiz

Bij serie Keuringsdienst van Waarde Quiz

Waarom eten ze geen cornflakes in Denemarken? En zit er écht vanille in vanillevla? Speel mee met de KVW Quiz en win een dinerbon!

Vanavond is er weer een nieuwe Keuringsdienst Quiz. En jij kan live meespelen met de NPO 3-app! Thuis op de bank beantwoord je multiplechoicevragen over je dagelijkse boodschappen, net als de kandidaten in de studio. Natuurlijk kun je ook je vrienden uitdagen, mits ze op hetzelfde WiFi-netwerk zitten. De meest memorabele afleveringen van 10 jaar KVW komen weer voorbij. Ben jij uiteindelijk de allerbeste van de thuisspelers? Dan win je een dinerbon voor twee personen.

Presentator Daan Nieber opent in vijf quizzen het vragenvuur op BN'ers. Dit om het heugelijke feit dat de Keuringsdienst van Waarde onlangs zijn 250ste aflevering heeft gemaakt. Vanavond nemen artiesten Sef en Pepijn Lanen het in vier vragenrondes op tegen cabaretières Carolien Borgers en Eva Crutzen. Een van hen zal het in de finale opnemen tegen de winnaars van de eerste twee afleveringen: Maike Meijer en Thomas Acda.

De Keuringsdienst van Waarde Quiz, woensdag 24 mei om 20.30 uur op NPO 3

Download de NPO 3-app en speel mee!

iOS: http://apple.co/2q5pKxA
Android: http://bit.ly/2iZ7Yue