Shanti’s ex vermoordde haar zoontje | JZHMZ

Bij aflevering Getraumatiseerd

Alles kwijt

Het duurt maar een paar seconden. Maar meer heeft de ex van Shanti ook niet nodig om Shanti’s leven compleet te verwoesten. Hij vermoordt hun zoontje, zijn eigen moeder en zichzelf.

Naam: Shanti Schiks
Leeftijd: 31
Woont in: Amsterdam
Beroep: Auteur

Familiemoord
Het is zo’n verhaal dat je op het nieuws hoort. En waar je even stil van wordt. Maar bovenal een ver-van-je-bed-show. Een gevalletje ‘dit overkomt mij niet’. Totdat deze nachtmerrie opeens jóuw verhaal wordt. En het begon allemaal zo mooi...

Het begon als een sprookje
De eerste paar maanden van de relatie omschrijft Shanti als een sprookje. Thomas is dé ware en na vijf maanden is ze al in blijde verwachting. Dolgelukkig zijn ze. Shanti is alles voor hem en hij zet haar op een torenhoog voetstuk. Maar tijdens de zwangerschap beginnen er gaten te vallen in de roze wolk. 

Woedeaanval
Hij had al eens eerder een woedeaanval gehad, maar kreeg dan spijt en zei dat hij verlatingsangst had. Maar tijdens de zwangerschap krijgt hij steeds vaker van dit soort aanvallen. Shanti vergeeft hem keer op keer. Ze wil hier samen uitkomen. Maar het wordt erger en erger. Hij mishandelt haar, maar Shanti durft niet bij hem weg te gaan. Wanneer hij op een dag hun zoontje Elfin mee wilt nemen beëindigt Shanti de relatie. 

Fajah Lourens
Shanti duikt onder bij haar zus Fajah. Omdat ze uiteindelijk toch wilt dat haar zoontje opgroeit met een vader staat zij weer toe dat Thomas hem ziet. Maar omdat zij hem zelf niet meer wil zien worden er afspraken gemaakt. Waarin haar schoonmoeder een grote rol speelt.   

Dé dag
Shanti gaat naar haar ex-schoonmoeder om haar zoontje op te halen. Haar ex blijkt hier nog te zijn. Ze heeft gelijk door dat het mis is. Hij valt haar aan en heeft een handgranaat vast. Wanneer hij de pin uit de handgranaat trekt gaat hij niet af. Nog steeds snapt niemand hoe dit kan. Shanti rent naar de buren om hulp te halen. Met de telefoon nog in haar hand ziet ze haar zoontje langs het raam vallen. Later gevolgd door haar ex. 

Lees ook: Djior. Djior werd op 8-jarige leeftijd kindsoldaat.

Lees ook: Talleke. Talleke legt al haar moederliefde in reborn, een pop.


Meer Je Zal Het Maar Zijn!