Sexy filmpjes & oesters | First Dates

Bij aflevering Aflevering 5

Van de eerste keer oesters klappen tot trouwplannen met Ronnie Flex. Dit zijn de wekelijkse hoogtepunten van First Dates!

Van erotische filmpjes maken tot een complete mismatch. Terwijl wij nog de laatste glazen oppoetsen en bijkomen van deze enerverende dinsdag, hebben wij voor jou zoals elke week: de hoogtepunten!

Hovenier Danny & taxichauffeur Ellen
Het eerste gasten van vanavond zijn Danny en Ellen. Danny heeft een zware break up achter de rug. Ellen wordt inmiddels gek van een Cupido die maar niet weet te raken. Of, zoals ze zelf zegt: “de meeste mannen waar ik op val zijn bezet, vinden mij niet leuk, óf zijn homo.” De twee ontmoeten elkaar aan Victors bar. Waar na wat zoeken naar gelijkenissen hun passie voor biljarten naar boven komt. Danny’s onbewuste oneliner is er één voor op het prikbord in de First Dates keuken…

Nikita & zijn perfecte Charmaine
De Russische Nikita (ja dat is daar een jongensnaam) wacht op zijn date. Hij vertelt Victor zijn wensen. Hij valt op gelukkige, slimme meisjes met een mooie energie. Maar je weet natuurlijk nooit wat je krijgt. En dan loopt Charmaine binnen. Deze bloedmooie dame valt COM-PLEET in Nikita’s straatje. En wint daarmee de complimentjesregen van het seizoen. “Ze is fitnessmodel, slim, verstandig, geduldig, houdt van gamen, kan monteren, ze heeft zóveel te geven.”

Ronnie Flex op je bruiloft
Het derde stel van de avond zijn Christian en Eline. Christian vermaakt zich prima als vrijgezel. Maar zoals ie zelf zegt: “Ik heb wel weer zin om een relatie te hebben, want dat ‘WAUW’ gevoel is wel heel fijn om te hebben.” Wauw is wel het gevoel wat de serveerster bij deze date hebben. Eline en Christiaan zijn supergoed op elkaar ingespeeld. Alles lijkt in kannen en kruiken. Maar dan komt Eline’s cruciale vraag. Een negatief antwoord kán het einde van hun date betekenen. Wat vindt Christian van… Ronnie Flex?

Johan en ‘de stoute’ Monique
Johan weet het zéker, er zit meer (stouts) in Monique dan zij laat zien. Ook Monique geeft aan best gek en ondeugend te zijn. Maar… wat gaat er dan in vredesnaam mis aan dat tafeltje?! Het gesprek loopt als een vastgeroeste locomotief op een verlaten rangeerterrein. En wordt daarmee zo ongemakkelijk als het besef dat je je ouders seks hoort hebben. Maar Johan is geen opgever. Verhoed probeert hij het gesprek op gang te houden…

Oh fuck, en nu hebben we je nog niet eens het oesterproeven van Thomas laten zien. Of Nikita’s blik als Charmaine zegt erotische filmpjes te maken. Of Christian die een ring om Elines vinger schuift. Wat? Juist. Zoals we al zeiden. Het was een énerverende avond. Wij gaan bijkomen en ons klaarmaken voor een nieuwe avond. Tot volgende week!

Zelf daten? 

First Dates, dinsdag 20.25 bij BNNVARA op NPO 3!