29-04
serie

Seriefacts: Catch

Alles (en meer) dat je ooit over Catch had willen weten in één handig overzicht.

Plot
Op vrijdag 4 maart start op NPO 3 de nieuwe 10-delige dramaserie Catch. In Catch volgen we Kim (Sallie Harmsen) en haar Deense vriend Ian (Robert de Hoog) in hun wanhopige zoektocht naar hun baby, terwijl ze tegelijkertijd op de vlucht zijn voor de politie. Het verhaal volg je door de talloze opnamen die door beveiligingscamera’s en door de ogen van Stan (Maarten Heijmans), een wat wereldvreemde cameraman van een lokale omroep die tegen wil en dank het avontuur wordt ingezogen.

Harde feiten
Seizoen: 1
Afleveringen: 10
Wanneer: Vrijdag, 21.15 uur
Taal: Nederlands
Regie: Michiel Doekes

Cast
Catch Cast

Lees meer: 3 vragen aan: de cast van Catch

Locaties
Ian en Kim zijn op de vlucht voor de politie en kunnen daardoor niet al te lang op dezelfde plek blijven.De serie is opgenomen op ongeveer 50 locaties in een straal van 100 km rond Amsterdam aan.

Trivia
- Er hebben ongeveer 35 mensen aan deze productie gewerkt, maar druk op de set is het bijna nooit geweest. Doorgaans liepen er niet veel meer dan 10 man aan crew op de set rond. En ook het beperkt aantal acteurs en figuranten is laag gehouden.
- Vanwege de vele rijshots is er maar liefst vier keer schade gereden aan een auto.
- Maarten Heijmans speelt de rol van cameraman Stan. Vanwege de shots waarop hij filmend te zien is, heeft hij veel met de échte cameraman moeten repeteren. Het moet er natuurlijk wel professioneel uit zien.

Catch vooruitkijken
Benieuwd en kan je niet wachten op de eerste aflevering van Catch. Nou goed nieuws, de eerste aflevering is alvast te bekijken: 


Catch, vanaf vrijdag 4 maart , 21.25 uur op NPO 3