- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Zeeland
De Nederlandse topkok Sergio Herman en de Vlaamse acteur Axel Daeseleire gaan op culinaire wereldreis naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen.

Japan
Tijdens hun laatste reis ontdekken Sergio en Axel de keuken en cultuur van Japan. De twee dineren met één van de weinige geisha's die het land nog heeft. Ze bezoeken ook een nachtelijke tonijnveiling.

Libanon
Sergio en Alex reizen naar Libanon. Bij een familie thuis ontdekken ze de échte Libanese keuken.

Noorwegen
Sergio en Axel zijn in Noorwegen. De twee gaan zeewier plukken tussen de rotsen, op wilde Noorse zalm vissen en halen eeuwenoude schelpen van diep onder de zeespiegel.

India
De derde reis voert Sergio en Axel naar India, het land van de specerijen. Ze beginnen in de drukke hoofdstad Delhi, waar ze mee koken en eten in één van de grootste tempels van het land.

Mexico
Axel neemt Sergio mee naar Mexico. Volgens Sergio heeft Mexico één van de meest onderschatte keukens ter wereld. En die keuken houdt veel meer in dan taco's, guacamole en fajita's.

Thailand
De culinaire reis van Sergio en Axel begint in Thailand. Op een lokale markt beleeft chef Sergio een eerste cultuurshock als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen.