• Sites

Sergio & Axel: Van de Kaart

Nederlandse topkok Sergio Herman en de Vlaamse acteur Axel Daeseleire trekken samen op culinaire wereldreis naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen. In elk land dompelen ze zich o...

  • Niet beschikbaar

Zeeland

  • 57:27
  • Aflevering
  • 27 aug 2020, 21:00

Sergio verzamelde de beste ingrediënten, waarmee hij een menu op tafel zet, zoals alleen hij dat kan: een zesgangenmenu waarin hij alle opgedane inspiratie en ervaring van zijn wereldreis samenbrengt.

  • Niet beschikbaar

Japan

  • 56:35
  • Aflevering
  • 20 aug 2020, 21:00

Sergio en Axel ontdekken de keuken en cultuur van Japan. Ze dineren met één van de weinige geisha's die het land nog heeft, bezoeken een nacht-tonijnveiling en zijn bij de beste sushi-chef ter wereld.

  • Niet beschikbaar

Libanon

  • 51:51
  • Aflevering
  • 13 aug 2020, 21:55

Sergio en Alex reizen naar Libanon. Bij een familie thuis ontdekken ze de échte Libanese keuken. Ze bewonderen de eeuwenoude tempels en proeven diep in een berg de beste kaas die Sergio ooit at.

  • Niet beschikbaar

Noorwegen

  • 53:54
  • Aflevering
  • 6 aug 2020, 20:55

Sergio en Axel reizen naar de enige Europese bestemming in hun culinaire wereldreis: Noorwegen. Ze gaan zeewier plukken, op wilde Noorse zalm vissen en vinden eeuwenoude schelpen onder de zeespiegel.

  • Niet beschikbaar

India

  • 52:08
  • Aflevering
  • 30 jul 2020, 20:55

De derde reis voert Sergio en Axel naar India, het land van de specerijen. Ze beginnen in de drukke hoofdstad Delhi, waar ze mee koken en eten in één van de grootste tempels van het land.

  • Niet beschikbaar

Mexico

  • 53:56
  • Aflevering
  • 23 jul 2020, 20:55

Axel neemt Sergio mee naar Mexico. Volgens Sergio heeft Mexico één van de meest onderschatte keukens ter wereld. En die keuken houdt veel meer in dan taco's, guacamole en fajita's.

  • Niet beschikbaar

Thailand

  • 57:35
  • Aflevering
  • 16 jul 2020, 20:50

De culinaire reis van Sergio en Axel begint in Thailand. Op een markt krijgt Sergio een cultuurshock als hij ratten tussen de producten ziet lopen. Ze zien ook hoe traditionele vissaus wordt gemaakt.