India
De derde reis voert Sergio en Axel naar India, het land van de specerijen. Ze beginnen in de drukke hoofdstad Delhi, waar ze mee koken en eten in één van de grootste tempels van het land.
- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Zeeland
De Nederlandse topkok Sergio Herman en de Vlaamse acteur Axel Daeseleire gaan op culinaire wereldreis naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen.

Japan
Sergio en Axel ontdekken de keuken en cultuur van Japan. Ze dineren met één van de weinige geisha's die Japan nog heeft. Ze bezoeken een nachtelijke tonijnveiling en de beste sushi-chef van de wereld.

Libanon
Sergio en Alex reizen naar Libanon. Bij een familie thuis ontdekken ze de échte Libanese keuken.

Noorwegen
Sergio en Axel reizen naar de enige Europese bestemming in hun culinaire wereldreis: Noorwegen. De woeste Noorse landschappen zijn voor avonturier Axel kinderspel, maar Sergio is uit zijn comfortzone.

India
De derde reis voert Sergio en Axel naar India, het land van de specerijen. Ze beginnen in de drukke hoofdstad Delhi, waar ze mee koken en eten in één van de grootste tempels van het land.

Mexico
Axel neemt Sergio mee naar een land dat voor hem onbekend terrein is: Mexico. Volgens Sergio heeft Mexico één van de meest onderschatte keukens ter wereld.

Thailand
De culinaire reis van Sergio en Axel begint in Thailand. Op een lokale markt beleeft chef Sergio een eerste cultuurshock als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen.