• Sites

Sergio & Axel: Van de Kaart

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Zeeland

  • 56:37
  • NPO Start
  • 2 apr 2021, 21:10

De Nederlandse topkok Sergio Herman en de Vlaamse acteur Axel Daeseleire gaan op culinaire wereldreis naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Japan

  • 55:46
  • NPO Start
  • 26 mrt 2021, 21:10

Sergio en Axel ontdekken de keuken en cultuur van Japan. Ze dineren met één van de weinige geisha's die Japan nog heeft. Ze bezoeken een nachtelijke tonijnveiling en de beste sushi-chef van de wereld.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Libanon

  • 51:07
  • NPO Start
  • 19 mrt 2021, 21:25

Sergio en Alex reizen naar Libanon. Bij een familie thuis ontdekken ze de échte Libanese keuken.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Noorwegen

  • 53:07
  • NPO Start
  • 12 mrt 2021, 21:20

Sergio en Axel reizen naar de enige Europese bestemming in hun culinaire wereldreis: Noorwegen. De woeste Noorse landschappen zijn voor avonturier Axel kinderspel, maar Sergio is uit zijn comfortzone.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

India

  • 51:23
  • NPO Start
  • 5 mrt 2021, 21:20

De derde reis voert Sergio en Axel naar India, het land van de specerijen. Ze beginnen in de drukke hoofdstad Delhi, waar ze mee koken en eten in één van de grootste tempels van het land.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Mexico

  • 53:09
  • NPO Start
  • 26 feb 2021, 21:20

Axel neemt Sergio mee naar een land dat voor hem onbekend terrein is: Mexico. Volgens Sergio heeft Mexico één van de meest onderschatte keukens ter wereld.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Thailand

  • 56:45
  • NPO Start
  • 19 feb 2021, 21:20

De culinaire reis van Sergio en Axel begint in Thailand. Op een lokale markt beleeft chef Sergio een eerste cultuurshock als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen.

  • Niet beschikbaar

Zeeland

  • 57:27
  • Aflevering
  • 27 aug 2020, 21:00

Sergio verzamelde de beste ingrediënten, waarmee hij een menu op tafel zet, zoals alleen hij dat kan: een zesgangenmenu waarin hij alle opgedane inspiratie en ervaring van zijn wereldreis samenbrengt.