Selected: Grammy's

In Selected zie je wat je absoluut niet mag missen. Vandaag wat je gemist hebt bij de Grammy's.

Zondag 12 februari werden de Grammy's uitgereikt en zoals altijd was de show één groot spektakel. De winnaar van de avond was overduidelijk Adele: de Engelse zangeres sleepte maar liefst vijf beeldjes in de wacht.

Adele, die de Grammy won voor onder andere beste album (25) en plaat van het jaar (Hello), deed wel iets heel interessants. Tijdens haar dankwoord liet ze weten hoe Lemonade van Beyonce in haar mening de prijs had moeten winnen voor album van het jaar. 'Ik kan deze prijs echt niet aannemen. Ik ben heel erg bescheiden en ontzettend dankbaar, maar Beyoncé is de artiest van mijn leven. Haar album Lemonade was zo groots en zo goed doordacht,' aldus Adele.

Beyoncé ging niet met lege handen naar huis, van haar negen nominaties mocht ze er twee verzilveren. Queen B won de Grammy's voor beste urban album voor Lemonade en beste videoclip voor Formation. Zie haar dankwoord hier:

Mooi momentje #1:
Na de show brak Adele haar beeldje in tweeën. Het is niet zeker of dit een ongelukje was, of dat de andere helft voor Beyoncé is. Mooi is het wel.

Adele tweet Grammy's

Mooi momentje #2:
Twenty One Pilots wonnen een Grammy in de categorie beste pop duo voor hun nummer Stressed Out. Ze zeiden dat ze, mochten ze winnen, de prijs in hun onderbroek zouden accepteren. Tsja, belofte maakt schuld...

twenty one pilots grammy's

Mooi Momentje #3:
Als eerbetoon aan de overleden Prince, gaf Bruno Mars een ziek optreden weg waar zijn grootste hits natuurlijk niet in konden ontbreken. Oh ja, en een paars pak natuurlijk al helemaal niet.

bruno mars prince grammy's

Meer weten over Adele, Beyoncé en alle andere winnaars van 2017? Lees meer over de Grammy's op 3voor12FunX en 3FM!
Check hier een overzicht van de beste Grammy optredens ooit!

Verder leuk:
1. Valentijnsdag komt eraan. Wanneer ben je nou echt verliefd?
2. Vet: schommelen boven de afgrond!
3. Kom jij ook moeilijk je bed uit? Je bent niet alleen!