Sekszusjes TV: Seksserie met ballen!

Bij serie Sekszusjes TV

Een openhartig gesprek over vagina's, zelfbevrediging en hoe hard je moet kreunen. In de vijfdelige webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden.

Vanuit hun zelfgeknutselde decor voeren Krista en Marcelle openhartige en eerlijk gesprekken over seksualiteit, altijd gebaseerd op hun persoonlijke nieuwsgierigheid of gêne. Zo durft Marcelle haar date niet duidelijk te maken dat ze hem erg vingervlug vindt. Krista wil geen seks met het licht aan, omdat ze onzeker is over hoe haar vagina eruit ziet en praat hier niet makkelijk over.

De straat op

De twee gaan ook de straat op om de mening van anderen te peilen: welk van deze (zelfgekleide) vagina's vind je het mooist? Dit gesprek vinden ze vooral nú broodnodig. Krista en Marcelle: "We hebben zelf ondervonden hoe het is als een groot deel van je voorlichting wordt gevormd door porno of van wat je hoort op straat. We hebben dit programma bedacht omdat we zelf het gesprek als tiener vaak gemist hebben.”

In de vijf afleveringen behandelen de zussen beeldvorming over de vagina, sperma slikken, feedback geven, misverstandjes en zelfbevrediging.

Sekszusjes-TV


Sekszusjes TV, vanaf 5 april, elke vrijdag 15.00 uur op het YouTube-kanaal van NPO 3