Seks met vrouwen en cocaine | De Gevaarlijkste Wegen

Bij aflevering Argentinië

En dat ruikt naar mest

De keel des duivels, cactussen als middelvingers en zuigen aan zuurstofflessen. En Stacey scheurt rond alsof ze in een race spelletje zit. Gelukkig werken de gordels deze keer wel. Nee, dit ritje is niet saai te noemen.

De route!
gevaarlijkste wegen web

Wat moet ik weten van Argentinië?
- Ben je wel even klaar met pasta pesto, wraps of droge rijst? Dan is Argentinië je land! Argentinië is natuurlijk het land van vlees. En dan hebben we het niet over een zielig verschrompeld kippenpootje. Maar een lap met zo'n gigantische omvang waar zelfs een pizzabakker geen pizza's van kan uitslaan.
- Thailand, Nieuw-Zeeland en Australië, maar ook Argentinië blijkt een populaire reisbestemming voor backpackers. Maar hoezo dan? Nou, reizen is daar super makkelijk en helemaal niet duur! 
- In Argentinië wordt Spaans gesproken. Daarom is het weer de hoogste tijd om je oude schoolboeken er maar weer eens bij te pakken! Want je wil natuurlijk wel weten bij welk 'fiësta' jij aanwezig moet zijn! Zeker om al dat vlees er weer af te dansen. 

Meer zien van Argentinië?
Chris Zegers bezoekt voor 3 op Reis een van zijn favoriete wereldsteden: Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië!

De uitzending:

Aan de coke
Nee de dames halen geen witte neus. Wel groene tanden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de geur...

Doodsbedreigingen
Vooroordelen zijn er altijd. En zeker als je beroemd bent. Maar wist jij dat Stacey en Sanne ook heel vaak zijn bedreigd? Zo heeft Sanne in het verleden een vluchteling opgenomen in haar huis en laten we zeggen dat rechts Nederland het daar niet zo mee eens was. Wilders stond nog net niet persoonlijk voor de deur. En Stacey is tijdens haar periode als jurylid regelmatig bestempeld als behoorlijke bitch. Weet je wat er werd gezegd toen gevraagd werd wat haar goed zou staan? Een tram.

Seks met vrouwen
Na al dat heftigs is het tijd voor een luchtiger onderwerp. Ook gelijk heel luchtig, zonder kleren zeg maar. De dames hebben het over hun ervaringen met vrouwen. 

Max Verstappen 2.0
Stacey lijkt een passie te hebben voor racen. En dat op een hoogte waar je letterlijk aan het zuurstof moet. Max Verstappen heeft concurrentie.

"Ik voelde hem slippen!"
Wegen van zand, rotsen en ijs. Er is géén vangrail en het is zo smal dat een tegenligger je bijna niet kan passeren. En als kers op de taart schittert aan je zijkant een afgrond van honderden meters diep. Sanne kan wel huilen.

Sannes Argentijnse liefde
Sannes ware liefde is groot, harig en komt uit Argentinië.

Meer routes?
Thomas Dekker en Maik de Boer over zandweggetjes in Mexico.
Dennis Weening en Micky Hoogendijk over wegen van ijs in Canada.
Tim Haars en Frits Sissling dwars door Vikingland.


Kijk de afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld hier terug!